• LOGIN
  • Ingen varer i kurven.

Login

Det positive led

It-programmer udvikles og forbedres i rivende hast for at øge kapacitet og effektivitet. Det stiller store krav til virksomhederne og deres medarbejdere. Det er min mission, på en levende, dynamisk og utraditionel måde, at klæde medarbejderne på til de eksisterende og de fremtidige it-udfordringer på brugersiden.

Som det positive led kan jeg gøre medarbejderens tilgang til
it-programmerne lettere og sikre at den enkelte medarbejder får præcis de værktøjer, der passer til hans&hendes behov og gør hverdagen lettere og mere effektiv.

Profil

Fornemmer du, at du gør tingene på en besværlig måde i fx. Word eller Excel, uden at vide hvordan du kan gøre det på en smartere måde?

  • Har du mistet overblikket over teknikken?
  • Føler du at det er til besvær, når du spørger de mere it-erfarne til råds?

Så er der godt nyt til dig.

På en levende, dynamisk og utraditionel måde kan jeg give dig de værktøjer du har brug for så din it-hverdag bliver nemmere.

Jeg sørger for, at du, på en spændende måde, får en bedre forståelse af programmerne, så du fremover er i stand til at løse alle de opgaver du bliver stillet overfor på brugerniveau.

Du bliver sandsynligvis 10-15% mere effektiv ved taster og mus.

Jeg tilbyder virksomhedstilpasset undervisning og konsulentbistand i Microsoft Office. Min undervisning henvender sig til alle medarbejdere inden for salg, marketing, økonomi, administration og ledelse.

top
© MPAS & VibeThemes
Call Now Button
X